Egy boldog család a parkban (angolkertben)

Egy kis tudnivaló, hátha Valakit érdekel magáról a parkról:

Az Angolkert egy romantikus és szentimentális park. Két forrás is található itt a kertben (vagyis forrási-barlang), az Angyal-forrási-barlang és a Tükör-forrási-barlang. Persze ezek nem látogathatók, de jó ha tudjátok, hogy ott vannak a lépteitek alatt! Érdemes ide ki menni egy jó nagy sétára. Én nap, mint nap fedezek fel szép dolgokat.

Igazán fotogén terület, mint ahogy Juditék családja is.

Ismét családi fotózás. Imádat. Nagyon szeretem, mikor kicsit, pár órát (ez igazán kicsi) részese lehetek életüknek. Juditékat már régről ismertem, csak azóta bővült a család Ábel bébivel. Két szöszi, mosolygós huncutság. Így tudnám röviden össze foglalni.

Emmával volt egy rövid kis kergetődzés, (futás közben nem lehet annyira jó fotókat készíteni) súgtam neki valamit, persze nem árulom el, hogy mit, onnantól nagy haverok lettünk. Segített, pózolt, öltözött, cipekedett és még jól le is fotózott.

Bejártuk félig a Csekét, másztunk fára, na jó, csak Emma, cserkésztünk be kacsákat és még kicsit pacsáltunk is. Emmát egy szóval tudnám jellemezni, az pedig a gyönyörűséges huncutság. Jó volt látni, ahogy a szülök szeretettel figyelik minden mozdulatukat, ahogy Emma kedvesen bújik oda Bábelhez (nem elírás, becenév), Ábel minden figyelemre mosollyal reagált.

A végén pedig fagyiztunk egy jó nagyot. Szóval nagyon klassz délután sikeredett. Remélem ezt a fotók is bizonyítják.