csajos szabadtéri fotózás

Csajos, barátnős szabadtéri fotózás Budapesten

Neked ciki már a csücsörítős szelfi fotó? Ha igen, jó helyen jársz! Mutasd meg magad hétköznapi, de mégis izgalmas fotókon keresztül!

Tudtad, hogy Mindenkiről, hallod??? Mindenkiről lehet olyan fotókat készíteni, amire azt mondod majd, hogy TÖKÉLETES?  Ígérem, nem fog fájni, a jókedv garantált! A természetességen lesz a hangsúly. Mondj igent egy izgalmas lehetőségre! Egy lehetőségre, ami meg fogja mutatni Neked, hogy Rólad is készülhetnek vagány, szuper fotók!

Minden kép mesélni fog valamiről: Rólad!

Gyere velem, ha azt akarod megmutatni, hogy ki vagy! De gyere akkor is, ha egy másik, eddig rejtett valóságra vagy kíváncsi!

A Te pillanataid, a Ti pillanataitok!

Ne gondold azt, hogy nem vagy jó formában! Kihozom belőled a legjobb formád, ígérem! 

Csajos barátnős fotózás

Hozd magaddal a legjobb barátnődet, barátnőidet!

csajos fotózás Budapesten

Bátortalan vagy? Gyertek ketten vagy akár hárman. Készítsünk közös fotókat a barátnőddel, testvéreddel! Társaságban még hamarabb oldódik a hangulat. Lepd meg vele, add ajándékba, vagy osztozzatok az árban. Ez csak rajtatok múlik. Örökítsük meg ezeket az időket, talán most vagytok a legjobb formátokban. Tudtad, hogy egy kép felért ezer szóval? A fotó még a legjobb szavaknál is hatásosabb. Hát még, ha az a fotó egy tökéletesen elkapott pillanat kettőtökről! Próbáljátok ki! Közös képeitek a legfontosabb kincseid közé fog tartozni! 

Persze bele fog férni, hogy bolondozzunk kicsit, kitaláljunk jó dolgokat, új, friss ötleteket vigyünk ezekbe a pillanatokba. A helyszín Budapest lesz. Elindulunk, sétálunk, kávéztok, beszélgettek, közben pedig készülnek Rólatok az izgalmas fotók. Természetesen lesznek egyéni képek is, ha azt is szeretnétek.

 

Szabadtéri fotózás Budapesten

Szóval érezd jól Magad a nyáron és legyen róla egy profi, maradandó emléked!

Fodrász, smink a Te feladatod, mert ki készítené el tökéletesebben, mint a saját sminkesed, fodrászod?  Rucikat hozhatsz bőven, ne tartsd vissza magad, kellékekről én gondoskodok. 

Helyszínt telefonon tudunk egyeztetni. De sétálós, beszélgetős, nevetős, több helyszínes fotózásban gondolkodj! Természetesen én mindet kitaláltam már, segítek az oldott hangulatban, segítek, hogy profiként viselkedj a kamera előtt. 

csajos fotózás Budapesten

Mikor?

csajos fotózás Budapesten

Két időpont közül választhatsz. 

2018.05.29 kedd délelőtt vagy délután

2018.06.02 szombat délelőtt vagy délután

Telefonon tudunk pontosabban egyeztetni.

Jelentkezz most, hogy választani tudj a szabad időpontok közül. 

Mennyi?

Mennyibe kerül?

68.000 Ft/fő

88.000 Ft/ 2 fő

105.000 Ft/ 3 fő

A leggazdaságosabb, ha hárman jöttök!

Max létszám a 3 fő!

csajos fotózás Budapesten

Mi van ebben az árban?

Csajos barátnős fotózás

75 db retusált nagy felbontású fotó pendrive-on, 55 db 10×15-ös papírkép címedre postázva! Bónuszként pedig a fotókat netre optimalizálva is megkapod, hogy ne Nektek kelljen kicsinyíteni, szerkesztgetni. Ezt Mindenki megkapja külön-külön is. Természetesen ami csak Rólad készül, azt csak Te kapod, a közös képekből pedig mindenki kap, aki a fotón szerepel. 

Ha hárman jöttök a képek száma több lesz mit 100! 

A fotókat retusálom, az általad meghatározott mértékben. 

Kérhettek fekete-fehér fotókat is. 

Ki lesz a fotós?

Hát én! tapasztalatom azt mutatja, hogy a csajok mindig jobban örülnek, ha nő fotózza őket. Nem kell feszengeni, nem kell megfelelni, nem kell szégyenlősködni. 15 év rutinom van ebben a szakmában.

Ezt írták rólam: ”  Ági szuper és végre nem az átváltoztatjuk, rémisztő szemöldökös fotózás volt, hanem olyan, amin jól éreztem magam. Magamat láttam viszont a fotókon szerethetőn, vállalhatóan, olyan fotókon, amire büszke vagyok! Kata” (fogalmam sincs, mi az a rémisztő szemöldökös fotózás… :))

Ezt írták nekem: ” Köszönjük Ági ezt a pár órát. Azóta is emlegetjük a barátnőimmel, hogy milyen jó kis “csapatépítő tréning”volt veled. A fotók pedig pont olyanok lettek, mint szerettük volna. Evelin”

Csajos barátnős fotózás
csajos fotózás Budapesten
csajos szabadtéri fotózás
csajos szabadtéri fotózás

Részletek és bejelentkezés: +36 30 742 7650

E-mail: kepex@kepex.hu