Csak csajoknak, csajos barátnős fotózás

Fotózás lazán, görcsök nélkül!

Nem voltál még fotózáson? De mindig izgatott, hogy egyszer ki kellene próbálni? Itt a remek alkalom! És nem kell egyedül!

 Kinek nincsenek barátnői? Remélem most senki nem teszi fel a kezét! Nekem van, több is. Persze van a „legjobb” meg nagyon jó, meg a barátosném… Szóval szerencsés vagyok ez ügyben. Hetente egyszer egy kávéra, reggelire összeülünk. Persze van fix napunk, de van az úgy, hogy rakjuk ide meg oda, mert hulla elfoglaltak szoktunk lenni. Legalábbis egyikünk mindig. De azért össze hozzuk azt a „tracspartit”. Kellenek ezek. Olyan feltöltősek.  Egy ilyen alkalommal jutott eszembe, milyen jó lenne így hármunkról, négyünkről ( tiszta Szex és New York, csak tudnám én ki lennék… ), ha ilyenkor készülnének fotók Rólunk. De olyan igazán klassz, vidám, olyan „Mi” fotók. De hát én a kamera másik oldalán állok, így max. róluk tudok készíteni. De milyen már, ha én nem leszek rajta a képeken? Na majd megoldom…

Szóval, eszembe jutott, hogy Nektek is biztosan van egy-két barátnőtök. Mit szólnátok egy olyan fotózáshoz, amikor Titeket, úgy együtt örökítelek meg pár  csoda klassz fotón? Nem beállított, nem pózolós, nem önéletrajzos képeken, hanem olyan ízig-vérig fecsegős képeken? Jöttök, mentek, leültök, fecsegtek, nevettek, hátra fordultok, tovább mentek… Vegyük nyakunkba a várost, Budapestnek ezer arca van ( de szervezünk fotózást a Balatonra is  ), és csavarogjatok egyet. Nézegessetek kirakatokat, igyatok meg egy kávét, dobáljatok kavicsokat a Dunába, üljetek fel egy bringó hintóra a Margit szigeten vagy amit csak szeretnétek, ezer és ezer lehetőség közül lehet választani, csak ki kell találni és el kell indulni. Én szinte ott sem leszek… Na jó, de. Azért fogok segíteni abban, hogy mi mutatna jól fotón, hogyan helyezkedjetek el, kinek mi áll jól ( itt nem a ruhára gondolok )… ilyenekben.

Készítsünk örök emléket Rólatok, barátnőkről!

Legyen mit elővennetek 10-20-30 év múlva! Meg persze mondjuk 3 évente megismételve.

Ezerrel süt a nap, jobb a kedvünk. Szóval hívd fel a barátnőd, szerintem díjazni fogja az ötleted.

Pár jó tanácsot  fotózás előtt még szívesen adok. De ezt akkor küldöm el majd, ha jelentkeztetek egy ilyen fotózásra.  A költségeken osztozkodhattok, de adhatjátok valakinek ajándékba is a lehetőséget. Akkor lesz jó a történet, ha 2-en, 3-an, de max 5-en lesztek. Ez még számomra kezelhető lesz.

 

Miért sikeresek ezek a fotózások?

Tapasztalatból mondhatom, hogy sokan szeretnének magukról profi képeket, de bizonytalanok abban, hogy mit is kell csinálni, hogyan kell „szerepelni”. Ezeket a problémákat oldja pont, hogy ott lesznek a barátnőid is és az első 10 perc után, észre sem fogjátok venni, hogy fotózáson vagytok.

A következő időpontokra tudsz még jelentkezni:

2017.07.01 szombat 11 óra, 14 óra vagy 15 óra

2017.07.02 vasárnap 10 óra, 15 óra vagy 17 óra

2017.07.09 vasárnap 10 óra, 14 óra vagy 17 óra

Mennyi ideig tart?

Minimum 2 órát rá kell szánni. Nem erőltetett menetet szeretnék. Lazát, nevetőset, élvezhetőst.

Árak és ami benne foglaltatik:

85.000 Ft max 5 főig ( ez akkor is ennyi, ha ketten jöttök és akkor is, ha öten )

Amit kaptok:

 – az összes jó közös fotót dvd-n, de min. 50 db ( annyi dvd-n, ahányan a fotókon vagytok )

– e-mailben is elküldöm kérésre

– Mindenki kap külön fotókat is magáról

– retusálást olyan mértékben, ahogy Ti szeretnétek

– jó hangulatot

Helyszín:

A fotózásokat Budapestre szervezzük.

A helyszínre jutást Nektek kell megoldanotok. Nincs semmi egyéb költség, max, ha beültök valahova pl egy kávéra.

Nagyon sok helyszín ötletünk van, ha ebben elakadnátok vagy nem tudnátok megegyezni.

Hajrá csajok, töltsetek  el pár órát vidáman, értékesen, érdekesen valami klassz  helyen!

A fotózásról írták:

“Nem szerettünk volna „átváltozni”, megfiatalodni, „egy napra más bőrébe bújni”… csináltunk egy csajos napot, ahol saját magunk voltunk, amit egyébként is szívesen csinálnánk, ha van egy szabad délutánunk. Ági jött velünk, beszélgettünk, nevettünk, közben Ő figyelt: azokat a pillanatokat vette észre, kapta el, fotózta le ahogy mások látnak minket jobb pillanatainkban- jobb „kiadásban” ..Élmény volt- köszönjük!” Gabriella Ocskai –Gabriella Ocskai társaságában – itt: Budapest.

“Hihetetlen érzés viszontlátni azokat a pillanatokat, amiket a fotózás napján egy Barátommal éltem át! 
Ági olyan képeket készített rólunk – anélkül, hogy kizökkentett volna bennünket a roppant fontos  ;)események folyamából – amik pontosan azt mutatják meg, milyenek vagyunk a hétköznapokon és mit jelent Gabinak és nekem kettőnk kapcsolata. Ági látott és érzett bennünket, nagyon szeretem ezeket a képeket… ” 🙂 Barbara Oles – Barbara Olestársaságában – itt: Budapest