Galériák és árlista

Újszülött fotózás

Újszülött fotózás

Pár pillanat...Egy szépséges és különleges időszak, mikor megszületik gyermeketek. Higgyétek el, tényleg pillanatokig tart. Na jó, pár napig.
Gyermek és család fotózás

Gyermek és család fotózás

Voltál már családi fotózáson stúdióban? Vagy évek óta halogatod?  Itt a jó alkalom, elindultak a karácsonyi fotózásokra a bejelentkezések! Ha voltál már nálam, tudod, mi a különbség az otthoni és a stúdiós fotók között. Ha nem voltál még, gyere el legyenek Rólatok is profi fotók, amiket büszkén ki tehetsz a faladra (otthonira is és a Facebook-ra is).De adhatod ajándékba is karácsonyra akár a nagyinak is!
Kismama fotózás

Kismama fotózás

Birtokold a pillanatot, alkossunk maradandót! Egy kézzel fogható, maradandó emlék Rólad, Rólatok a gyermekeiteknek, unokáitoknak.A kismama fotózást egy gyönyörűséges szegmense a fotózásnak. Nem egyszerű feladat nekem sem és a kismamáknak sem.
Családi portré fotózás másképpen

Családi portré fotózás másképpen

Portré art, avagy fotózás kicsit másképpen! Családról, unokákról, testvérekről vagy akár az összes barátnődről... Végre olyat tehetsz ki a falra, ami igazán oda fogja vonzani a szemet! Nagy előnye, hogy nem k...
Jegyes fotózás

Jegyes fotózás

Izgulsz, hogy milyen is leszel az esküvői képeken? Nem tudod, hogy hogyan is zajlik egy fotózás? Mit kell csinálni, hogyan hell viselkedni, hol fotózzunk…. és még számtalan kérdésed lehet.
Portré és modell fotózás

Portré és modell fotózás

Jó hír! Elkezdődtek a szabadtéri fotózások! Itt a napfény, itt vannak az illatok, virágoznak a fák... és még sorolhatnám. Ki ne szeretne magáról előnyös, egyedi, bátran vállalható fotókat?  Ezt a fotósorozatot azoknak ajánlom, akik szeretnék magukat vagy társukat,
Pazar luxus fotózás

Pazar luxus fotózás

Ebben a galériában kicsit más stílusú fotók kerülnek. Itt nem az a cél, hogy sok szép fotó készüljön Rólad, hanem az, hogy "csak" pár, de az különleges legyen. Erre a típusú fotózásra kicsivel több időt, energiát, fantáziát használunk fel.