Galériák és árlista

Újszülött fotózás

Újszülött fotózás

Pár pillanat... Egy szépséges és különleges időszak, mikor megszületik gyermeketek. Higgyétek el, tényleg pillanatokig tart. Na jó, pár napig, egy-két hétig...
Gyermek és család fotózás

Gyermek és család fotózás

Voltál már családi fotózáson stúdióban? Vagy évek óta halogatod?  Lemaradtál a karácsonyi fotózásokról? Semmi gond! Január 10-től újra nyit a stúdió! Ha voltál már nálam, tudod, mi a különbség az otthoni és a stúdiós fotók között. Ha nem voltál még, gyere el legyenek Rólatok is profi fotók, amiket büszkén ki tehetsz a faladra (otthonira is és a Facebook-ra is).De adhatod ajándékba is a családba!
Kismama fotózás

Kismama fotózás

Birtokold a pillanatot, alkossunk maradandót! Egy kézzel fogható, maradandó emlék Rólad, Rólatok a gyermekeiteknek, unokáitoknak.A kismama fotózást egy gyönyörűséges szegmense a fotózásnak. Nem egyszerű feladat nekem sem és a kismamáknak sem.
Portré és modell fotózás

Portré és modell fotózás

Szervezzük már a szabadtéri fotózásokat! Egyenlőre most a havazásra várunk! Ha lesz hó, jelentkezz azonnal, mert nem sok időt ad általában a természet. Ki ne szeretne magáról előnyös, egyedi, bátran vállalható fotókat?  Ezt a fotósorozatot azoknak ajánlom, akik szeretnék magukat vagy társukat,
Művészi fotók Rólad?

Művészi fotók Rólad?

Ebben a galériában kicsit más stílusú fotók kerülnek. Itt nem az a cél, hogy sok szép fotó készüljön Rólad, hanem az, hogy "csak" pár, de az különleges, egyedi és lenyűgöző legyen. Erre a típusú fotózásra kicsivel több időt, energiát, fantáziát használunk fel.