Gyermek és család fotózás

Gyermek és család fotózás

Voltál már családi fotózáson stúdióban? Vagy évek óta halogatod? 
Itt a jó alkalom, elindultak a karácsonyi fotózásokra a bejelentkezések!
Ha voltál már nálam, tudod, mi a különbség az otthoni és a stúdiós fotók között. Ha nem voltál még, gyere el legyenek Rólatok is profi fotók, amiket büszkén ki tehetsz a faladra (otthonira is és a Facebook-ra is).
De adhatod ajándékba is karácsonyra akár a nagyinak is!

Stúdiónk jól felszerelt, rengeteg kellékkel, kiegészítővel rendelkezünk. Neked csak váltóruhákat kell hoznod, a többit itt megtalálod.

A kellékek egy részét megtalálod ha ide kattintasz (persze ez folyamatosan változik, bővül).

Időpont egyeztetést telefonon szeretnék kérni!

Tel: + 36 30 742 7650

Tudom, legnehezebb rávenni a fotózásra a család férfi tagjait. Igaz? Mond meg nekik, hogy nem fog fájni. Viszont maradnak szép emlékek Rólatok, ahol mindenki rajta lesz a képeken.
Gyertek el egy stúdiós vagy szabadtéri fotózásra...
 
Szabadtéri fotózásokra még lehet jelentkezni, az ősz csodaszépen alakul! 
 

Tudnivalók:

Javában zajlanak már a karácsonyi fotózások. Időpontot telefonon tudunk egyeztetni. Ha nem veszem fel, valószinüleg fotózok, később vissza foglak hívni. Ne hagyd az utolsó pillanatra. Tapasztalatból tudom, hogy november közepétől már nem lesznek szabad időpontjaim!

Kérhetsz hétvégére is időpontot, de jó ha tudod, azok telnek be legelőször. 

 

Azt szoktam javasolni, hogy színben kicsit öltözzetek össze, az mindig jól mutat a fotókon. A gyerekeknek hozhattok váltóruhát is. 

Természetesen nem csak karácsonyi hangulatú fotók készülnek. Készítünk képeket az egész családról, csak a gyerekekről, csak az anyával vagy apával, de ha hozzátok a nagyit akkor lehet kérni csak a nagyiról is külön egy szép portrét. Tényleg csak rajtatok múlok, hogy milyen felállásban fogunk fotózni. Természetesen az is megoldható, ha egyáltalán nem szeretnétek karis képeket,  akkor csak és kizárólak családi fotókat fogtok kapni. Az is lehetséges, hogy csak a gyerekekről készítsünk  képeket. Kérlek ezt telefonon egyeztesd majd velem. Köszönöm!

A stúdiós fotózásokra is időpontot kell egyeztetni, de ugye ez a "műfaj" nem időjárásfüggő, így biztosan találunk olyan időpontot ami megfelel Nektek. Kötetlen, jó hangulatú fotózások szoktak lenni. Meg szoktam beszélni, hogy milyen fotókat szeretnétek és segítek, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy szeretnétek. Ti azt találjátok ki, hogy kik legyenek a fotókon, én meg azt, hogy hogyan... 

A szabadtéri fotózások kicsivel több időt igényelnek, hiszen sétálunk, játszunk, fára mászunk és még ki tudja mi kerül majd az utunkba. Viszont a kinti fotózásokat csak 1 éves kor felett ajánlom.

Az 1 évnél fiatalabbakat inkább a stúdióban fotózzuk. Sok-sok helyszín ötletem van, bejelentkezéskor majd választunk belőle. Ide is lehet hozni váltóruhákat, játékokat. De én is készülök pár dologgal, ha lesz igényed rá.

Szabadtéri fotózásokra márciustól októberig lehet jelentkezni. Ha csak olyan nagy havazás nem lesz, hogy érdemes ki menni egy fotósorozatra. De ezt ki fogom írni a facebook oldalamra, ha aktuális lesz. 

Bővebben olvashatsz erről a témáról itt, a blogomban.

Tata gyönyörű és izgalmas város, a lehetőségek adottak a változatos szép fotókhoz. Ha nem tatai vagy és kicsit messzebbről találtál rá az oldalamra, akkor is ajánlom, hogy látogass el városunkba. Izgalmas nyári, őszi, téli programok sokasága van itt nálunk. Akár a hétvégébe is bele férhet pár óra családi fotózás...

De szívesen megyek más helyszínre is, hívj bátran, szeretek utazni!

Mikor megmutatom a nyers képeket, én rögtön látom, hogy szerintem mi az amit kicsit korrigálni kellene. Gondolok itt egy-egy pattanásra, csúzra, vagy éppen a tokára. Mindig megbeszélem veletek, hogy mi az ami belefér és mit szeretnétek. De azt azért hozzá tenném, hogy amiket látsz az oldalamon fotókat, nem sok utómunka van rajtuk. Igyekszem úgy fotózni, hogy azok a képek tényleg megfeleljenek  mindenkinek.

Egy kedves vendégemet kérdeztem viccesen, hogy hány évet retusáljak le, a válasza: " hónapokat is kérhetek?"

Először is jelentkezz be telefonon, hogy tudjunk időpontot egyeztetni. Van, hogy hétvégén is dolgozok, tekintettel arra, hogy sokan estig dolgoznak és szeretnék, ha mindenki rajta lenne pár fotón. Telefonon elmondom majd, hogy mire figyelj oda, ha jössz fotózásra. Gondolok itt a ruhára, sminkre… Lehet hozni váltóruhát. Általában gyerekeknek hoznak, hogy változatosabbak legyenek a fotók. Családi képeken mindig jobban mutat, ha színben kicsit összeöltöztök. Akik már voltak nálam, Ők már nagyon profik ebben. Fotózásra fél-egy-másfél órát lehet számítani. Ez attól is függ, hogy mennyire lehet a gyerekekkel együtt működni.  Sok képet készítek. Portrét, elkapott pillanatokat, családit, csak a gyerekekről… Rutinom van bőven. 15 év a családi fotózásba… Mikor úgy gondoljuk, hogy ezekből már biztosan tudunk válogatni, akkor amíg Ti összepakoltok, én letöltöm a képeket és utána együtt kiválogatjuk a legjobbakat. Ezt azért szeretem, mert így csak olyan képeket kaptok, ami tényleg tetszik Nektek. Ráadásul a nyers képeket válogatjátok le. Megbeszéljük a retusálás mértékét. Kérek pár napot és már a kezetekben is lesznek a fotók.

Van akit az, hogy még nem készültek Róluk közös képek. Van, hogy látta másnál, hogy ki vannak téve a falra a gyermekek fotói. Megjegyzem ez most egyre divatosabb trend. De van olyan is, akik azért járnak hozzám, mert szeretik a szépet, a jó minőséget és ezekre igényük is van. Olyan is akad, aki ajándékba kapta a fotózást egy családtagjától, barátjától. Szóval sok-sok indokot fel tudok hozni, hogy miért is próbáld ki a stúdiós családi fotózást. Jelentkezz be bátran, nem fog fájni, ígérem!

Ismerős mondat? Hú hányszor elhangzik ez nálam! És én erre mindig rácáfolok! Próbáld ki!

Ez a csomagtól is függ. Az árlistában oda van írva a fotózás kb-li időtartalma. Természetesen ez lehet több és kevesebb is. Rajtatok is múlik ( főleg a gyerkőcökön), hogy mennyi idő alatt végzünk. Tapasztalatom azt mutatja, hogy az első 5-10 perc az oldódásé, utána van aktív fél óránk és a többi pedig rajtunk múlik. 

Többször előfordul, hogy a gyerekek nem akarnak haza menni. Azt hiszem ennél nagyobb siker nem is kell. 

Andris: " Anya, én ebbe az óvodába akarok járni! "

Nézz körül a képgalériában és ha tetszenek a fotók, kérj Te is időpontot a lenti űrlapon vagy telefonon keresztül!

Árlista:

Mini fotós csomag
Ezt a csomagot általában havonta egy napot kijelölve hirdetjük meg a Facebook oldalunkon.

Tartalma: 8 db 10x15-ös papíkép + cd-n a fotók retusálva.

9.900 Ft

Kezdő csomag
10 db 10x15-ös papírkép, retusálva. + cd-n a fotók teljes felbontásban.  Ez az ajánlat stúdiós fotózásról szól.

Minden további fotó + 700 Ft/ db (retusált)

15.800 Ft

I. csomag
25 db 10x15-ös papírkép, DVD-n a képek teljes felbontásban. Ez az ajánlat stúdiós vagy szabadtéri fotózásról szól. Minden fotót retusálunk, utómunkázunk, ha szükséges.

Minden további fotó + 700 Ft/ db (retusált)

24. 000 Ft

II. csomag
Min. 40 db 10x15-ös papírkép, DVD-n a képek teljes felbontásban. Ez az ajánlat stúdiós vagy szabadtéri fotózásról szól. Minden fotót retusálunk, utómunkázzuk, ha szükséges.

Ezt a csomagot fel tudod használni kombinálva is, akár szülinapi fotózással.

 

Természetesen az igényekhez tudunk igazodni, az árak nincsenek kőbe vésve!  A vissza járóknak pedig mindig jár kedvezmény!

Még fotózunk a szabadban is, hiszen az őszi színeket, illatokat nem szabad kihagyni! Bejelentkezéskor kérlek jelezd, hogy szabadtéri fotózást szeretnétek.  

 

38.800 Ft

-tól

Jelentkezz most:

Kattints a jelentkezéshez