Gyermek és család fotózás

Gyermek és család fotózás

Voltál már családi fotózáson stúdióban? Vagy évek óta halogatod? 
Lemaradtál a karácsonyi fotózásokról? 
Vagy a jó időre való tekintettel szabadtéri fotózást szeretnél?
Ha voltál már nálam, tudod, mi a különbség az otthoni és a stúdiós fotók között. Ha nem voltál még, gyere el legyenek Rólatok is profi fotók, amiket büszkén ki tehetsz a faladra (otthonira is és a Facebook-ra is).
De adhatod ajándékba is a családba!

Stúdiónk jól felszerelt, rengeteg kellékkel, kiegészítővel rendelkezünk. Neked csak váltóruhákat kell hoznod, a többit itt megtalálod.

A kellékek egy részét megtalálod ha ide kattintasz (persze ez folyamatosan változik, bővül).

Időpont egyeztetést telefonon szeretnék kérni!

Tel: + 36 30 742 7650

Tudom, legnehezebb rávenni a fotózásra a család férfi tagjait. Igaz? Mond meg nekik, hogy nem fog fájni. Viszont maradnak szép emlékek Rólatok, ahol mindenki rajta lesz a képeken.
Gyertek el egy stúdiós vagy szabadtéri fotózásra…
  

Tudnivalók:

A stúdiós fotózásokra is időpontot kell egyeztetni, de ugye ez a “műfaj” nem időjárásfüggő, így biztosan találunk olyan időpontot ami megfelel Nektek. Kötetlen, jó hangulatú fotózások szoktak lenni. Meg szoktam beszélni, hogy milyen fotókat szeretnétek és segítek, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy szeretnétek. Ti azt találjátok ki, hogy kik legyenek a fotókon, én meg azt, hogy hogyan… 

A szabadtéri fotózások kicsivel több időt igényelnek, hiszen sétálunk, játszunk, fára mászunk és még ki tudja mi kerül majd az utunkba. Viszont a kinti fotózásokat csak 1 éves kor felett ajánlom.

Az 1 évnél fiatalabbakat inkább a stúdióban fotózzuk. Sok-sok helyszín ötletem van, bejelentkezéskor majd választunk belőle. Ide is lehet hozni váltóruhákat, játékokat. De én is készülök pár dologgal, ha lesz igényed rá.

Szabadtéri fotózásokra márciustól októberig lehet jelentkezni. Ha csak olyan nagy havazás nem lesz, hogy érdemes ki menni egy fotósorozatra. De ezt ki fogom írni a facebook oldalamra, ha aktuális lesz. 

Bővebben olvashatsz erről a témáról itt, a blogomban.

Tata gyönyörű és izgalmas város, a lehetőségek adottak a változatos szép fotókhoz. Ha nem tatai vagy és kicsit messzebbről találtál rá az oldalamra, akkor is ajánlom, hogy látogass el városunkba. Izgalmas nyári, őszi, téli programok sokasága van itt nálunk. Akár a hétvégébe is bele férhet pár óra családi fotózás…

De szívesen megyek más helyszínre is, hívj bátran, szeretek utazni!

Mikor megmutatom a nyers képeket, én rögtön látom, hogy szerintem mi az amit kicsit korrigálni kellene. Gondolok itt egy-egy pattanásra, csúzra, vagy éppen a tokára. Mindig megbeszélem veletek, hogy mi az ami belefér és mit szeretnétek. De azt azért hozzá tenném, hogy amiket látsz az oldalamon fotókat, nem sok utómunka van rajtuk. Igyekszem úgy fotózni, hogy azok a képek tényleg megfeleljenek  mindenkinek.

Egy kedves vendégemet kérdeztem viccesen, hogy hány évet retusáljak le, a válasza: ” hónapokat is kérhetek?”

Először is jelentkezz be telefonon, hogy tudjunk időpontot egyeztetni. Van, hogy hétvégén is dolgozok, tekintettel arra, hogy sokan estig dolgoznak és szeretnék, ha mindenki rajta lenne pár fotón. Telefonon elmondom majd, hogy mire figyelj oda, ha jössz fotózásra. Gondolok itt a ruhára, sminkre… Lehet hozni váltóruhát. Általában gyerekeknek hoznak, hogy változatosabbak legyenek a fotók. Családi képeken mindig jobban mutat, ha színben kicsit összeöltöztök. Akik már voltak nálam, Ők már nagyon profik ebben. Fotózásra fél-egy-másfél órát lehet számítani. Ez attól is függ, hogy mennyire lehet a gyerekekkel együtt működni.  Sok képet készítek. Portrét, elkapott pillanatokat, családit, csak a gyerekekről… Rutinom van bőven. 15 év a családi fotózásba… Mikor úgy gondoljuk, hogy ezekből már biztosan tudunk válogatni, akkor amíg Ti összepakoltok, én letöltöm a képeket és utána együtt kiválogatjuk a legjobbakat. Ezt azért szeretem, mert így csak olyan képeket kaptok, ami tényleg tetszik Nektek. Ráadásul a nyers képeket válogatjátok le. Megbeszéljük a retusálás mértékét. Kérek pár napot és már a kezetekben is lesznek a fotók.

Van akit az, hogy még nem készültek Róluk közös képek. Van, hogy látta másnál, hogy ki vannak téve a falra a gyermekek fotói. Megjegyzem ez most egyre divatosabb trend. De van olyan is, akik azért járnak hozzám, mert szeretik a szépet, a jó minőséget és ezekre igényük is van. Olyan is akad, aki ajándékba kapta a fotózást egy családtagjától, barátjától. Szóval sok-sok indokot fel tudok hozni, hogy miért is próbáld ki a stúdiós családi fotózást. Jelentkezz be bátran, nem fog fájni, ígérem!

Ismerős mondat? Hú hányszor elhangzik ez nálam! És én erre mindig rácáfolok! Próbáld ki!

Ez a csomagtól is függ. Az árlistában oda van írva a fotózás kb-li időtartalma. Természetesen ez lehet több és kevesebb is. Rajtatok is múlik ( főleg a gyerkőcökön), hogy mennyi idő alatt végzünk. Tapasztalatom azt mutatja, hogy az első 5-10 perc az oldódásé, utána van aktív fél óránk és a többi pedig rajtunk múlik. 

Többször előfordul, hogy a gyerekek nem akarnak haza menni. Azt hiszem ennél nagyobb siker nem is kell. 

Andris: ” Anya, én ebbe az óvodába akarok járni! “

Maximálni tudnám igazán, hogy mi az a létszám, ami még vállalható itt a studiban. Úgy gondolom a legidálisabb max. 6-7 főig. Mivel csoportképet mindig készítünk, így ez az a létszám, ami még szépen komponálható, kivitelezhető. Sajnos a hely szab határt. 

Nézz körül a képgalériában és ha tetszenek a fotók, kérj Te is időpontot a lenti űrlapon vagy telefonon keresztül!

Árlista:

Mini fotós csomag
Ezt a csomagot általában havonta egy napot kijelölve hirdetjük meg a Facebook oldalunkon.

Tartalma: 8 db 10×15-ös papíkép + cd-n a fotók retusálva.

Szombat, vasárnap és ünnepnapi +5.000 Ft-os felárat számítok fel

12.900 Ft

Kezdő csomag
12 db 10×15-ös papírkép, retusálva. + cd-n a fotók teljes felbontásban.  Ez az ajánlat stúdiós fotózásról szól.

Minden további fotó + 700 Ft/ db (retusált)

Ez a fotózás kb. 30 percet vesz igénybe, de természetesen, a gyermeken is múlik és nem fogjuk sürgetni.

Max. létszám 3 fő!

Szombat, vasárnap és ünnepnapi +5.000 Ft-os felárat számítok fel

16.800 Ft

I. csomag
28 db 10×15-ös papírkép, cd-én a képek teljes felbontásban. Ez az ajánlat stúdiós vagy szabadtéri fotózásról szól. Minden fotót retusálunk, utómunkázunk, ha szükséges.

Minden további fotó + 700 Ft/ db (retusált)

Ez a fotózás kb. egy órát vesz igénybe, de természetesen itt sem sürgetünk semmit. 

Max. létszám 5 fő!

Szombat, vasárnap és ünnepnapi +5.000 Ft-os felárat számítok fel

28. 000 Ft

II. csomag
Min. 40 db 10×15-ös papírkép, cd-én a képek teljes felbontásban. Ez az ajánlat stúdiós vagy szabadtéri fotózásról szól. Minden fotót retusálunk, utómunkázzuk, ha szükséges.

Ezt a csomagot fel tudod használni kombinálva is, akár szülinapi fotózással.

Ezt a csomagot tudod kérni, ha azt szeretnéd, hogy én menjek el az otthonotokba. Ez a fotózás kb. két órát vesz igénybe, több átöltözési lehetőséggel.

Max. létszám 9 fő a stúdióban. Háznál nincs limit.

Szombat, vasárnap és ünnepnapi +5.000 Ft-os felárat számítok fel

Egyre nagyobb az igény az otthonotokban történő fotózásra. Természetesen ez is lehetséges. Tata és környékén ingyenes a kiszállás, messzebb megbeszélés kérdése. De kiszállásnál csak a II – es csomagot tudod igénybe venni.

Természetesen az igényekhez tudunk igazodni, az árak nincsenek kőbe vésve!  A vissza járóknak pedig mindig jár kedvezmény!

 

42.800 Ft

-tól

Jelentkezz most: