Pazar luxus fotózás

Pazar luxus fotózás

Ebben a galériában kicsit más stílusú fotók kerülnek. Itt nem az a cél, hogy sok szép fotó készüljön Rólad, hanem az, hogy “csak” pár, de az különleges legyen. Erre a típusú fotózásra kicsivel több időt, energiát, fantáziát használunk fel. Különlegesebb helyszíneket választunk, ha kell utazunk érte sokat is.

Ebbe a galériába sajnos nem tudok mindent feltenni, mivel sok-sok olyan fotó van, ami a nagyközönség számára nem publikus… Ezeket a kéréseket természetesen tiszteletben tartom.

Fontosabb tudnivalók:

Itt a célunk az, hogy nagyon ütős művészi fotó készüljön Rólad. Amit akár ajándékba is adhatsz vagy dísze is lehet egy hálószobának, nappalinak, pasid vagy férjed szervizkönyvébe vagy ahova csak el tudod képzelni…

Erre a típusú fotózásra kicsivel több időt kell szánni. A minimum az a 2-3 óra. Erre jobban rá kell hangolódnunk. Ha ezt a fotózási stílust választod, akkor jó lenne előtte személyesen is találkozni.

Ha van rá energián, időd, kedved és persze pénzed, akkor mindenképpen ezt javasolnám. Hidd el nem sok mindenkiről készülhetnek ilyen fotók. Ráadásul ilyenek csak Rólad… Elég csábító?

Árlista:

Luxus fotózás
Az ár függ a helytől és a hozzáadott extráktól (fodrász, sminkes, kellékek, helyszín)
48.000 Ft-tól

Kérjél egyéni árajánlatot: