Művészi fotók Rólad?

Művészi fotók Rólad?

Ebben a galériában kicsit más stílusú fotók kerülnek. Itt nem az a cél, hogy sok szép fotó készüljön Rólad, hanem az, hogy “csak” pár, de az különleges, egyedi és lenyűgöző legyen. Erre a típusú fotózásra kicsivel több időt, energiát, fantáziát használunk fel. Különlegesebb helyszíneket választunk, ha kell utazunk is érte sokat.

Ebbe a galériába sajnos nem tudok minden fotót feltenni, mivel sok-sok olyan is van, ami a nagyközönség számára nem publikus… Ezeket a kéréseket természetesen tiszteletben tartom.

Fontosabb tudnivalók:

Itt a célunk az, hogy nagyon ütős művészi fotó készüljön Rólad. Amit akár ajándékba is adhatsz vagy dísze is lehet egy hálószobának, nappalinak, pasid vagy férjed szervizkönyvébe vagy ahova csak el tudod képzelni… Nem tucat (fa mögül csábosan kinézős). Hanem igazán egyedi!

Erre a típusú fotózásra kicsivel több időt kell szánni. A minimum az a 2-3 óra. Erre jobban rá kell hangolódnunk. Ha ezt a fotózási stílust választod, akkor jó lenne előtte személyesen is találkozni. Átbeszélni, mi állna jól Neked, mihez lenne igazán kedved. 

Ha van rá energián, időd, kedved és persze pénzed, akkor mindenképpen ezt javasolnám. Hidd el nem sok mindenkiről készülhetnek ilyen fotók. Több okból is. Az egyik, hogy nem fotózok senkit ugyan ott. Annyi szép hely és lehetőség van, válasszunk együtt! A másik, hogy kevés csajnak van bátorsága bevállalni egy ilyen fotózást. Te melyik vagy? Elég csábító?

Telefonon időpontot egyeztetünk. Meg beszélhetünk egy személyes találkozót is előtte, hogy átbeszéljük a részleteket. Ott minden kérdésedre válaszolok majd. Elmegyünk a megbeszélt helyszínre, helyszínekre és elkészítjük a képeket. Én nagyon sokat fogok tudni segíteni Neked az instruálásban. Nem neked kell kitalálnod, hogy hova állj, ülj vagy egyáltalán mit tegyél. Én foglak finoman terelgetni, ha szeretnéd. Utána kérek még 2 hetet a fotók válogatásához, feldolgozásához. Természetesen azt is átbeszéljük, milyen mértékű retusálásra tartasz igényt majd. A végén megkapod az elkészült fotókat pendrive-on, teljes felbontásban. 

Jó sok év, jó sok tapasztalat van már mögöttem ebben. Nincs lehetetlen. Első sorban magyarországi helyszínekben gondolkodjunk. Többször jártam már Amerikában, ahol az elugrunk a másik helyszínre, az kb 200 km-t jelentett. Így azt gondolom, itt nincs távolság. Nagyon szeretem a budapesti helyszíneket, a Balatont, de egy várrom is nagyon mutatós tud lenni a művészi fotókon. De ne azt gondolod, hogy itt arra gondolok, hogy lemegyünk a Balaton partra. Nem, ennél kicsit izgalmasabb utazásra hívlak! De erről majd többet csak személyesen! 

Nem tudom. Nézd meg a fotókat és döntsd el azok alapján. Ha tetszenek ezek a fotók, akkor valószínűleg Rólad is tudok majd izgalmasakat készíteni. Sok egyéni kiállításom volt már, sok pályázatot nyertem már ebben a témában, úgy gondolom eléggé lelkes is vagyok a fotózásban. Hidd el, ez is sokat számít!

Talán még egy érv mellettem. Én is nő vagyok és állítólag gyorsan tudom oldani a kezdeti nehézségeket. Kipróbálod?  Szeretettel várom a hívásod!

Árlista:

Művészi fotózás
Az ár függ a helytől és a hozzáadott extráktól (fodrász, sminkes, kellékek, helyszín)

 

48.000 Ft-tól

Kérjél egyéni árajánlatot: