Jelentkezz be egy fotózásra!

Stúdiónkban főleg kismamákat, gyermekeket, babákat, újszülötteket és családokat fotózunk.

A legmodernebb technikai háttérrel rendelkezünk. Van nagyon sok játékunk, kiegészítőnk, szóval minden adott egy vidám, hangulatos gyermek vagy családi fotózáshoz.

Örök és megunhatatlan kellékeink a macik. Kb. 35 maci közül választhatsz. A másik siker kellékek a sapik. Azokat még nem számoltam össze. De szeretjük kiegészítőként a virágokat, mesekönyveket és persze most nagy kedvenc a piros autó.

Sokan kérdezik a fotózás menetét, így most itt is pár szóval leírnám. Telefonon vagy e-mailben megbeszélünk egy időpontot (a telefont jobban szeretem, mert gyorsabb), mikor el tudtok jönni Hozzánk. Esetleg váltó ruhát kell csak hozni, vagy ha van valami nagy kedvence a csöppségnek. Egy fotózás alatt sok mindent kitalálunk, gondolok itt a kellékekre, játékokra, beállításokra. Sok-sok fotó készül. A jó hangulat garantált, nagyon szeretnek nálunk a gyerekek. Utána letöltöm a képeket és együtt kiválogatjuk, hogy melyek azok amik tetszenek, mehetnek retusálásra. Megbeszéljük, hogy mire is van szükségetek. (nagyítás, vászonkép, fekete-fehér fotók ). Pár napot kérek és jöhettek a fotókért.

Nagyon sok lehetőség közül választhattok, gondolok itt a beállításokra, kellékekre, szituációkra…

Nagyítás, montázsok, vászonkép, barnított (régiesített) fotók, naptár, képeslap, fotókönyv, ajándékutalvány… Idei újdonságunk a könyvjelző!

Vállalunk még fotózást születésnapokon, keresztelőkön is.

Nézegesd a fotóinkat… Ha tetszenek a fotók és Te is szeretnél a családodról, gyermekedről hasonló szép fotókat, jelentkezz bátran!

Jelentkezz most: