Kinti fotózás Ágikával

Fellebbentem a fátylat a kiskamasz fotózás “pillanatairól”.

Régóta szerettem volna már kiskamaszok felé is nyitni, hisz mindig vonzanak a kihívások! És hát valljuk be őszintén melyik kamasz jön könnyen fotózásra? De én nem adtam fel a reményt és meg is lett az eredménye…

Ha visszaemlékszem saját kamaszkoromra, tudom, én sem voltam könnyű eset. Melyik lány vagy fiú van ebben a korban megelégedve saját külsejével? Na de pont ezért, pont ezért lenne jó megmutatni elsősorban saját magunknak hogy érdemes összegyűjteni energiánkat, felkerekedni egy igazán kreatív fotózásra!

Imádom a munkám, főleg azért mert minden nap új helyzeteket, új kreativitást kíván. Szeretek emberekkel dolgozni, megmutatni sokszínűségüket és megörökíteni azokat a pillanatokat, melyekre aztán sok idő múltával is örömmel emlékezhetnek, pajkos mosolyt csal arcunkra az időszak összes emléke.

Na de hogy is győzhetném meg pont a 12-18 éves korosztályt arról, hogy épp az őszinte pillantásuk, akár esetlen mozdulataik adják ezeknek a fotóknak a báját, amiért érdemes ezt az időszakot is megörökíteni!

Ágival egy meleg napos délelőttön kerekedtünk fel egy kis szabadtéri fotózásra.

Szülinapi meglepetés fotózás volt ez, Ági anyukája találta ki, hogy ajándékba adja a pillanatot… Mielőtt elindultunk volna, kicsit beszélgettünk stúdiómban. Átbeszéltük mit is szeretnénk, pl. hogy a fotók egyfajta természetességet sugalljanak. Kértem Ágit, hogy hozzon magával 2-3 kedves öltözéket, hogy minél több oldalról megmutathassuk őt. Még felkaptam pár dolgot pl. fátyolanyagot, ki tudja, lehet még jól jön, és indulás!

Épp csak a tópart kissé félreeső részéig mentünk, majd belevetettük magunkat egy kis ösvényt látva. A nap kellemesen melegített, igazi tavaszi idő van, nincs is jobb mint a természetben.

Megpillantottam egy kidőlt fát és már jött is az ötlet! Ági már mezítláb mászott is fel a fára, igaz biztatni kellett picit, de látszott, hogy otthonosan mozog a természetben, nagyon ügyes volt.

Aztán sétáltunk tovább és a magas zöld fű is egyből adta magát! Ezúton is dicséret Ágikának, amiért olyan hősiesen adta magát a fűben való hasaláshoz, bár sok bogár és pók volt körülötte. Mi csak fotóztunk és jöttek az ötletek és jöttek és már látni lehetett hogy Ági is egyre jobban feloldódik … épp erre vártam.

2-3 óra fotózás, rengeteg kép, lesz miből válogatnunk… Jó volt együtt dolgozni! Szívesen megosztom veletek a fotókat. Higgyétek el, jó móka és hát azt hiszem a végeredményt látva, megérte az a kis “rábeszélés”. Boldog szülinapot Ági!