Kismama fotózás

Kismama fotózás

Milyen izgalmas része is az életednek ez az időszak, mikor gyermekedet várod. 😀

Tele vagy kérdésekkel, aggodalmakkal, örömmel, várakozással? Ez természetes. Sok-sok teendőd van, tanácsadásra járni, oda figyelni az étkezésre, mozgásra, beszerezni a szükséges felszereléseket… és még lehetne sorolni.

Ma már nagyon sok helyen tájékozódhatsz, kérhetsz tanácsot, válogathatsz a jobbnál jobb ajánlatok között. Az internet megnyitotta ezeket a kapukat. Látod a szebbnél szebb kismama fotókat a különböző oldalakon, ismerősöknél, reklámokban.

Tapasztalatból írom, hogy a kismamák többsége nincs megelégedve magával. Itt-ott vannak csíkok, pár kilóval több, mint szeretnéd… Bizonytalan vagy, hogy vajon Rólad is lehetne szép fotókat készíteni? Ugye milyen jó lenne, ha Rólad is készülne pár profi, szépséges fotó? Ezt az időszakot mindenki szeretné megörökíteni, eltenni emlékbe.

Ebben tudunk Mi, profi fotósok a segítségedre lenni. Segíteni tudunk, hogy mitől lesznek szépek, finomak, vállalhatóak ezek a fotók. Meggyőződésem, hogy minden kismamáról lehet szépséges képeket készíteni. Sok-sok kismama fotózáson túl vagyok már, tapasztalat van már bőven nálam.

A legideálisabb időszak a fotózásra a 7. 8. hónap. Ilyenkor még nem akkora a hasad, hogy már úgy érzed csak tolatva tudsz közlekedni. Ilyenkor még nincsenek benned a félelmek a szüléssel kapcsolatban. Szóval testileg is és lelkileg is ez az időszak a legmegfelelőbb egy kismama fotózáshoz.

Jöhetsz egyedül, de hozhatod a párodat is. Mindkettőre van példa bővel. Én szeretem, mikor a pároddal jössz, jó látni a boldogságotokat. Szeretem, mikor azt látom, hogy a leendő apuka szerelmesen simogatja a pocakot. Jó látni és szép feladat megörökíteni ezt a boldogságot. De adta már ajándékba is a kismama az apukának az elkészült fotókat.

Magáról a fotózás menetéről nem írnék itt most, ezt bővebben megtalálod a weboldalamon. 

Szóval nézegesd meg a fotóinkat, beszélgess erről a pároddal, barátnőiddel. Ha kedvet kaptál egy fotósorozathoz kérlek vedd fel velem a kapcsolatot és megbeszélünk mindent (helyszín, ruha, smink, stb.).

Hidd el, nem kell ahhoz fotómodellnek lenned, hogy gyönyörű fotók készüljenek rólad.