Mi is az a fotómarketing?

Mi is az a fotómarketing?

Van jó képe hozzá? - Vizuális hatalomátvétel

Ön is küzd a fotók felhasználásával? Nincsen / rossz minőségűek / kevés van / semmitmondóak / unalmasak… Ha csak kettő is igaz a felsoroltakból, akkor nem igazán ütős az Ön marketingje.

Ha Ön él a fotómarketing nyújtotta lehetőségekkel, eredetiségét és kreativitását partnerei gazdagon jutalmazzák majd.

A fényképek ereje

A potenciális vevő, partner figyelmének megragadására csupán néhány tizedmásodperc áll rendelkezésre. Ennyi idő alatt dől el, hogy érdekes-e a “kínálat”. Bizonyított és elismert tény, hogy az emberi agy a vizuális információt hatvanezerszer gyorsabban dolgozza fel, mint a szöveges tartalmat. Egy jó kép amellett, hogy felkelti az érdeklődést, a folytatáshoz csinál kedvet.

A megszerzett figyelem fenntartása

A képek ránk gyakorolt pszichológiai hatása sokkal erősebb, mint azt gondolnánk. Még akkor is hatással vannak ránk, ha tartalmilag irrelevánsak. Egy jó kép érzelmeket ébreszt, vágyat és szimpátiát. Jó képek sorozata, azok megfontolt elhelyezése pedig biztosan az érdeklődő figyelmének központjában tartja Önt, cégét, termékeit.

A képek mindent elmondanak

A fotózás, a fotómarketing egy univerzális nyelv, mindenki megérti üzenetét. Jó képek használata mellett nem kell a lényeget a szövegben, illetve a sorok között keresni.

Fotók és marketingeszközök

A meghatározott koncepció alapján elkészült képek tökéletes alapanyagai a legkülönfélébb marketingeszközöknek, így lehetnek honlap-fotók, közösségi oldal-fotók, termék-fotók, business portrék, enteriőr-fotók, óriásplakát-fotók, használhatja őket reklámtárgyakhoz, PR-cikkekhez.

Tisztaság és bizalom - saját képek

Bármilyen célból, bármilyen felületen használja a képeket, azoknak jogtisztának kell lenniük. Minden cég és szolgáltatás mögött emberek és termékek állnak, mutassa meg bátran, kik ezek az emberek és mik ezek a termékek! Ezzel megbízhatóságot, hitelességet és emberközpontúságot sugall, amivel nem csak megnyeri, de meg is tartja vevőit, partnereit! Mutassa meg Önmagát! Készíttessen saját képeket profi fotóssal!

Önnek milyen fotókra lenne most szüksége?

Kérjen egyéni árajánlatot!

Az árajánlatkérésben írja meg, hogy milyen fotókra lenne szüksége.

Ne feledje, a fotómarketingben a márkaépítés és az értékesítés teljes eszköztára benne van!
  • Business-portrék
  • Enteriőr-fotók
  • Termékfotók
  • Hangulat-fotók
  • Telephely-fotók
  • Légi fotók
  • Munkafolyamat-fotók

Amennyiben ezeken kívül másmilyen fotózásra lenne szüksége, kérem azt is jelezze.