Portré fotózás

Minden egy jó fotóval kezdődik...

Mindent fotóval adunk el. Még magunkat is. ( randis oldalak) A versenyszférában dolgozol? Ki nem? Te is ki szeretnél tűnni a konkurenciák közül?Az egyik és elengedhetetlen része egy jó portré fotó.

Legyen az beltéri vagy akár kültéri.

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek, akinél elengedhetetlen a bizalom, a jó benyomás. Ma már az összes ingatlanosnak fotós névjegykártyája van. Nem véletlen. Orvosok, ügyvédek, magántanárok, tanácsadók, ügyfélkezelők, szolgáltatók, kapcsolattartók… lehetne még sorolni kiknek elengedhetetlen a bemutatkozásukhoz egy profi portré fotó.

Hova lehet/kell felhasználni a portréfotóidat?

Ma már nem elég egy helyen jelen lenni. Több helyről kell, hogy Rád vagy cégedre találjanak. Facebook, LinkedIn, Instagram, weboldal, blog, önéletrajz, PR cikk, kiadványok, bemutatkozó oldalak, névjegy… és még sorolhatnám ahol jelen kell lennie egy sikeres vállalkozásnak.

Miért fontos a minőség?

Talán a legfontosabb amit elárul Rólad, hogy mennyire vagy igényes. Mennyire igényes a céged? Ez persze nincs kimondva, de ha a weboldalad “gagyi”, nincsenek jó fotók, nem jó a szövegezés az oldalon, már megy is tovább az érdeklődő. A céged arca a weboldalad.

Mitől lesz profi?

Egy jó portré fotónak, azon kívül, hogy élesnek (sajtóban nagyon fontos), pozitív kisugárzásúnak kell lennie, az előnyös oldaladat kell kiemelnie. De attól is profi lesz, hogy az a pillanat van elkapva, mikor úgy nézel a kamerába, ahogy Te szeretnéd láttatni magad.

Rólam nem lehet jó fotót készíteni!

Nem az a kérdés, hogy ezt mondtad-e már, hanem, hogy hányszor! Mindenkiről lehet jó fotót készíteni! Neked csak el kell hinned, hogy igen is, Rólad is lehet jó fotókat készíteni! A többi az én dolgom. De egy-két titok van még nálam… 

Az i-re a pont

A retusálással fejeződik be egy jó fotó. Természetesen ennek is vannak mértékei. Van, hogy csak két pattanást kell eltüntetni, van, hogy pár óra alvás látszatát adjuk a fotóhoz. A mértékét Te határozod meg. 

A fő irányvonal azért a természetesség

Hol legyen a fotózás?

Ha egy korrekt, letisztult  üzleti portrét szeretnél, mindenképpen a stúdió fotózást válaszd. Itt minden adott hozzá, Neked csak pozitív hozzáállásodat és esetleg pár váltóruhát kell hoznod. De elkészíthetjük a munkahelyeden is. Ez most a divatosabb. Így rögtön össze van kapcsolva a személyed a foglalkozásoddal vagy a munkaköröddel.

10 fő felett a stúdió felszerelést ki visszük a helyszínre. 

 

Mennyibe kerül?

A portré fotózás ára: 5.000 Ft / fő.

14 fős létszám felett kérj egyéni árajánlatot.

Email: kepex@kepex.hu

www.kepex.hu

Tel: +36 30 742 7650

Komondi Ágnes

újszülött fotózás