Réka és az ő akaratereje

Rékát már nagyon-nagyon régóta ismerem. Külföldön dolgozik már évek óta. (egyre többször szembesülök azzal a ténnyel, hogy elmennek a fiatalok Magyarországról…) Na de ez egy másik téma. Szóval egy esti kis laza fröccsözéses beszélgetéskor terelődött a szó arra, hogy Réka küzd a kilókkal. Én meg hirtelen ötlettől vezérelve kitaláltam ezt a fogadást. Igazából nem is fogadás volt, hanem felajánlás. Ha Réka megszabadul X kilótól, készítünk Róla egy klassz fotósorozatot.

Aztán Rékát kicsit szem elöl tévesztettem jó pár hónapra. Egyik nap a FaceBook-on (erre is jó, mire jó még?), kiposztolt egy fotót magáról az új ruhájában. Hát leesett az állam… Megcsinálta!

Írtam Neki, hogy akkor de most rögtön, sikítás, örülés izgalom… Egyeztettünk az ilyenkor szokásosokat, smink, frizura, ruhák kiegészítők. Az idő is kegyes volt hozzánk, pont fotózásra küldték Nekünk az égiek.

Tata gyönyörű, tele látványos szép helyekkel. De Nekem mindig van egy aktuális kedvenc helyszínem. Ami mostanság a Derítő-tó egy kevésbé ismert része. Volt pár horgász Akiknek adtunk egy kis műsort, de ez sem Rékát, sem a pecásokat nem zavarta.

A végeredmény azt hiszen nagyon jól sikerült. Réka sikerében semmiféle extra dolog nem volt, csak akarat és sport. Réka szép, fiatal, boldog csajszi, akivel öröm volt eltölteni pár órát.

Köszönöm Réka!