Újszülött fotózásról pár gondolat……

Mikor érdemes fotózásra menni?

Egyik legszebb szegmense a fotózásnak,  az újszülött fotózás.  Tudjátok hányszor hallottam anyukák, apukák szájából azt a felkiáltást, hogy jajjjj, de kár, hogy mi lemaradtunk erről?  Igen, ez az időszak csak 2 hétig tart. Tudjátok milyen gyorsan változnak? Kettőt pislantasz és már ráncigálja a szoknyádat még egy meséért, még kettőt és már alkudozik, hogy meddig maradhat ki éjszakára. Rémisztő, ugye? Pedig így lesz, hidd el.

Szóval, ha van egy pocaklakód, gyorsan nézegess ilyen fotókat és kérj időpontot.

Mivel kell készülni a családi, újszülött fotózásra?

Igazából csak magatokra figyeljetek, mert a baba úgy tökéletes, ahogy van. Neki csak a kajájáról és a tiszta pelusáról kell gondoskodnotok.  A többi nálam meg lesz. Főleg a jó meleg. Ez az anyukák legtöbbet feltett kérdése.  Elég meleg van-e a studiban?  Igen, garantálom, hogy nekünk még melegünk is lesz. Tapasztalatból tudom, hogy hamarabb megnyugszanak, elalszanak a jó melegben.

Fontos, hogy a Ti hajatok, sminketek  rendben legyen. Ha megnézitek a fotókat, igazából az újszülöttről szól a fotózás, de azért azt is mutassuk meg, hogy most lettetek család. Összebújva, puszilgatva, egy kis óvó tekintettel…  Nem egész alakos képeket készítünk, hanem inkább részleteket.

Fotóstúdiónk

Itt minden adott. Kellékek, meleg, nyugalom, fények. Mostanában főleg a természetes fényeket részesítem előnyben. Így ha időpontot kértek, ha lehet, azt délelőttre kérjétek.  9-től kb. délután 4-ig nagyon szép a studi természetes megvilágítása.

Mennyi ideig tart, mire is lehet számítani?

Ez változó. Van úgy, hogy 1 óra alatt készen vagyunk, de van, hogy bizony a bébike megdolgoztat minket és 3-4 órát is elszöszölünk.

Milyen képek készülnek?

Tudom, most nagy divat a korházban is kérni a fotózást. Nincs is ezzel semmi baj. De itt nálam a studiban, vagy nálatok otthon,  készülnek Veletek is fotók. Nem beszélve a „kezes” képeimről. Sokan főleg az ilyen típusú fotókért jönnek hozzám.  Nézegesd át az újszülött galériámat.

Ki jöhet a fotózásra az újszülött fotózásra még?

Ez is egy fontos kérdés. Természetesen, akit Ti akartok. Viszont azt azért tudjátok, hogy ilyenkor csendre és nyugalomra lesz szükség. Tehát, ha van nagyobb testvér, akkor szerencsésebb úgy megoldani, hogy valaki idehozza a fotózásra és elviszi, ha elkészültek a közös képek. Ez bevált.  

 

Szeretettel várlak Benneteket!

 

Ági

Bejelentkezés: Tel: 30 742 7650