Szabadtéri családi fotózások

Szabadtéri családi fotózás

Ezt nem is nevezném munkának… egy apuka szájából…

Szabadtéri családi fotózás Tata

Tata, Angol park. Ahol már minden fű, fa, virág előre köszön nekem, annyiszor találkoztunk már.  De mindig meg lehet újulni!

Most egy győri családot volt szerencsém fotózni a természetben, Tatán. Anyuka, apuka, két gyönyörű csajszi és egy kislegény. Nekik még az újdonság erejével hatott a park, így el is varázsolódtak kicsit.

Az időjárás csoda szép, mint mindig, ha kültéri fotózásom van. Ők voltak már a kamerám előtt, így ismerősként köszöntöttük egymást. De most a szabadtéri fotózást választottuk a stúdió helyett. 

Elindultunk, beszélgettünk, nevettünk, közben én meg készítettem a képeket. A kis sráccal kicsit az elején megküzdöttünk, de később meg ő figyelt a legjobban arra, hogy elég kép készüljön róla külön is.   

Persze sokszor mondtam, hogy most ide vagy oda menjetek, nézzetek erre vagy arra, de igazából a pillanatokat kaptam el, mikor rám figyeltek. 

Egy jó kis családi programnak is kitűnő!

Izgalmas volt látni ezeknek a gyerekeknek a vagányságát! Felmásztak mindenre, fáradhatatlanok voltak!

Apuka a végén meg is jegyezte, hogy ezt ő nem is nevezné munkának! Részben igaza is van, mert milyen gyönyörű munkahelyem is van, itt kint a természetben? 

Bejelentkezés szabadtéri fotózásra: Tel: 30 742 7650

Családi fotózások a szabadban
Szabadtéri családi fotózások
Szabadtéri családi fotózások