újszülött fotózás otthon

Újszülött fotózás az otthonodban

Tudom, tudom, a kórházban készítenek fotókat, de azokon rajta vagy? Meg vagy elégedve azzal, hogy a Te picinyedről is ugyan olyan képek készüljenek, mint több másik ezerről?

Ha már eldöntötted, hogy kihagyod ezt az egyszeri, megismételhetetlen lehetőséget, ne is olvasd tovább!

De ha Te mást szeretnél, ha igényes vagy, ha szereted innovatív dolgokat, ha büszke vagy a családodra, akkor ez az ajánlatom pont Neked szól!

újszülött fotózás

Tegyük el az utókornak ezeket a perceket, pillanatokat a megfelelő minőségben, igényesen, maradandóan! Higgyétek el, kettőt pillantotok és már az óvodát keresitek Neki! Két megoldás létezik az újszülött fotózására. Az egyik, hogy elmentek egy fotóstúdióba és lesznek szép fotóitok. A másik, hogy az otthonodba megy a fotós. Nekem is van stúdióm, én is sok-sok újszülöttet fotóztam már itt.

 

De most ebben a műfajban is vannak változások ( szeretek először beleállni az új szelekbe ), vannak divatok. Most az a trend kezd bejönni hozzánk is, aminek én nagyon örülök, hogy a családokat az otthonukban fotózzák. Bevallom, nem egyszerű feladat sem Nektek, sem Nekem.

Nektek azért nem, mert egy „idegent” engedtek be a családi fészketekbe, a legnagyobb kincsetek közelébe. Nagyon nagy bizalmi kérdés ez!

Nekem pedig azért nem, mert teljesen mások a fényviszonyok, mit egy studiban, sokkal nehezebb a dolgom. Időben is sokkal tovább tart, viszont cserébe a babának a lehető legjobb! Hol máshol lenne a legjobb helye, mint az otthonában? Ráadásul sokkal könnyebben tudunk hozzá alkalmazkodni. Nem számít, mikor eszik, mikor alszik, nekünk van időnk.A fényviszonyok meg engem soha nem hoztak zavarba. Azzal főzök, amim van! Ezt a 15 év alatt, amit fotózással töltöttem, jól megtanultam. Meg természetesen van megfelelő felszerelésem is.

újszülött fotózás
újszülött fotózás

Újszülött fotózásra a legideálisabb időszak a pár napostól a 3 hetes korig. Eddig van az az időszak, mikor még sokat alszanak, mikor még hozzájuk tudunk úgy nyúlni, hogy nem ébrednek meg tőle.

 

Hányszor hallottam már, hogy mennyire sajnálják, hogy nem örökítették meg ezeket a tökéletes pillanatokat top-színvonalú fotókkal. Olyanokkal, amire még Ő is büszke lesz, akár 20-30 év múlva.

Kicsit magamról, hogy ha már a bizalmi kérdést szóba hoztam. Gyakorló anyuka vagyok, igaz, már két majdnem felnőtt gyermek édesanyja.  Valahogy a pályafutásom alatt mindig közöm volt a gyerekekhez. A fotózások előtt gyerekruha és gyermek felszereléses boltjaim voltak, innen váltottam 15 éve fotózásra. Pályázatokat nyertem gyermekfotók témában, önálló kiállításaim voltak. Szeretem és tisztelem a szakmám. Sokat utazok, külföldre is sokszor hívnak dolgozni.

újszülött fotózás
újszülött fotózás
újszülött fotózás
újszülött fotózás

Amit tőlem kapsz egy újszülött fotózásnál:

 • diszkréciót ( ez fontos, hidd el, hiszen a lakásodba engedsz be )
 • tapasztalatot ( 15 év a szakmában, sok-sok újszülött fotóval a múltamban )
 • türelmet ( ez nálam bőven van, sokat csomagolok belőle )
 • odafigyelést ( a pici szükségletei mindent felülírnak )
 • tisztaságot ( minden kellékemet rendszeresen tisztítom, fertőtlenítem,maszkot és orvosi kesztyűt használok )
 • pontosságot ( amit én megígérek az úgy is lesz )
 • sok gyönyörű fotót digitálisan, retusálva ( nem írom le, hogy hány db-ot, mert ez helyzet függő, de min. 30-at biztosan )
 • papírképeket az általad kért méretben ( így fog igazán megmaradni az utókornak )
 • rengeteg kellék közül válogathatsz ( ezeket is viszem magammal, de dolgozhatunk a Te dolgaiddal is )
újszülött fotózás

Amit én kérek, hogy minden tökéletes legyen:

 • a bizalmadat ( mert ugye beengedsz az otthonodba )
 • a türelmedet ( mert én sem szeretek kapkodni )
újszülött fotózás

Magas szintű technikával dolgozok, folyamatosan fejlesztem magam és megbecsült fotós vagyok az ügyfeleim szemében. A kellékeim sem tucat darabok, hanem válogatott szépségek, ízlésesek és nem használom 100-szor őket.

újszülött fotózás
újszülött fotózás

Ha Te is szeretnéd megörökíteni csöppségedet és családodat az én munkámmal, szakértelmemmel szeretetemmel,  várom a hívásod! Időpontot kell egyeztetnünk és még felmerülő kérdésekre is szívesen válaszok!

Halkan súgom meg, hogy általában két hétre előre be szokott telni a naptáram. További gondtalan babavárást vagy csoda jó babázást kívánok!

Ha nézegeted a fotóimat láthatod, hogy én ezt a letisztult, egyszerű szerethető, a lényeget megmutató stílust képviselem. Sokan jönnek hozzám azzal a mondattal, hogy olyan “kezes képeket” szeretnék. 

Te is szeretnél? Bejelentkezés: +36 30 742 7650 

újszülött fotózás
újszülött fotózás
újszülött fotózás
újszülött fotózás
újszülött fotózás
újszülött fotózás
újszülött fotózás
újszülött fotózás
újszülött fotózás
újszülött fotózás
újszülött fotózás
újszülött fotózás az otthonodban